Vacature Kinderopvang de Stampertjes

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 25-30 uur per week

Je bent van nature zorgzaam en je kunt een combinatie smeden tussen onverdeelde aandacht geven aan baby’s en tegemoet komen aan de behoeftes van kinderen tussen de 1 en 4 jaar oud. Je hebt affiniteit met natuurlijke materialen en het volgen van de ontwikkeling van ieder individueel kind. En je bent toe aan een nieuwe werkplek waar je veel vrijheid krijgt en ongekend veel  mogelijkheden hebt om er met kinderen op uit te gaan.

Kinderopvang de Stampertjes

Kinderopvang de Stampertjes is een kleinschalige kinderopvangorganisatie in Bussum, met een gezellig team van ervaren pedagogisch medewerkers. We zijn gestart met een peuterspeelzaal van 16 kindplaatsen per dag en hebben sinds kort een klein bijzonder kinderdagverblijf overgenomen met 6 kindplaatsen per dag. Ons motto ‘ Groot worden  doen we samen’ en zo werken wij ook. Wij hechten veel aandacht aan de relatie tussen pedagogisch medewerker en ouder(s)/verzorger(s). Samen creëren we de opvang die we ieder kind toe wensen. Een warme en geborgen plek waar ieder kind mag zijn wie hij is en waar hem de ruimte wordt geboden om op eigen wijze te ontwikkelen.

De functie

In de functie van pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ontwikkeling en verzorging van kinderen tussen de 0-4 jaar. Je staat alleen op de groep met maximaal 6 kinderen. Ons pedagogisch beleid is hierbij het uitgangspunt.  Je maakt deel uit van een team medewerkers dat werkzaam is op zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal. Je bent aanwezig bij de gezamenlijke kind/werkoverleggen (3 x per jaar) en teamvergaderingen (6x per jaar).  Onze wens is een kandidaat te vinden die niet alleen vrolijk, creatief en betrokken is maar die ook echt plezier beleeft aan het bieden van een zo optimaal mogelijke dag waarin je laat zien wat er nu echt toe doet in de belevingswereld van het kind.

Dit ben jij

Ons aanbod

Interesse in deze vacature?

Spreekt deze vacature jou aan en wil jij graag deel uitmaken van dit betrokken en enthousiaste team ? Solliciteer!!! We ontvangen  graag jouw cv en korte motivatie via de mail: anneachterberg@peuterspeelzaaldestampertjes.nl. Na ontvangst krijg je altijd een bevestiging en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek. De eerste gesprekken vinden plaats eind mei, dus wees er op tijd bij!

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie naar onze, nu nog, twee websites: www.peuterspeelzaaldestampertjes.nl en www.casakinderopvang.nl. Of neem telefonisch contact op met onze leidinggevende Anne Achterberg 0628409181